Chilibar

Så här ser vår bar! ut!

Välkommen till Chilibar, en restaurang och bar som förutom de vanliga barutbuden även erbjuder något unikt – nämligen en restaurang helt kretsad runt chili och chilirätter. Många är inte helt vana med chilirätter i Sverige och valde därför att bygga vårt koncept runtom det. Vi har en väl framtagen meny och erfarna kockar i köket som vet exakt hur man tillagar de perfekta chilirätterna, så ta gärna en titt på vår meny och välj det som du tycker verkar godast just idag. Till din mat erbjuder vi ett stort urval av dricka med allt från vatten till läsk och öl för att ackompanjera din måltid.

Stort utbud av brusdrycker
Om du inte känner för att äta utan istället bara hänga i baren så går förstås även det bra. Som tidigare nämnt så har vi ett stort urval av saker att dricka och du kan beställa in en enkel öl eller ett något finare vin ur vår bar. Förutom bar och restaurang så har vi också After Work i vanlig ordning. Det är förstås ingen större skillnad från andra After Work-ställen utan du går in och tar en öl eller äter något gott med kollegerna medan ni slappnar av från dagens arbete.

Är du intresserad av att veta mer eller kanske vill undersöka vår meny? Tveka inte att ta kontakt med oss! Du kan leta dig vidare på vår hemsida för att ta reda på mer relevant information om oss. En mer ingående beskrivning av vår meny hittar du och även lite information vad gällande vår After Work. Vi hoppas att du hittar något intressant hos oss på Chilibar och att vi blir blir ditt nya favoritställe att besöka för både god mat och god öl i framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *