Snus- och ölsatser

Företaget PGW säljer snussatser vilket betyder att de säljer allt man behöver till att gör eget snus. Detta är det många som börjar göra eget snus för att priset på snuset har gått upp mycket de senaste åren och det går fortfarande upp. Om du är intresserad av detta kan du läsa mer på företagets hemsida http://www.pgw.se/tobak/snussatser.html.

Ölsatser
De mest sålda ölsatsen i Sverige är Coopers. På cirka tre veckor ger satsen 23 liter öl. Om man låter ölen lagras ytterligare ett par veckor så kommer smakerna fram betydligt mer och det gör också smaken godare. Om man inte vill ha lätt öl utan starkare öl så ska man tillsätta bryggsocker, maltextrakt eller spraymalt. Det man inte ska använda när man gör egen öl är vanligt socker som man har hemma. Då får ölen en väldigt konstig och obehaglig bismak som man inte vill ha.

Ginger Beer
Ett traditionellt öl är Ginger Beer som har en smak av ingefära, som namnet tydligt säger. I denna smaken är det mycket bit och den är ovän mycket kryddig. Detta är en öl för dig som inte är rädd för att prova på starka och tydliga smaker. Det smakar väldigt mycket och det är många som vill dricka mer utav ölen då smaklökarna blir frestade. En ny dimension tar denna ölen dig till.

Muntons traditional bitter
Muntons traditional bitter är en sort som anses vara den bästa av alla ölsatser som finns. Detta är den perfekta satsen för dig som är nybörjare på att brygga öl. Smaken blir alltid bra och det är ganska enkelt att brygga den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *