Vår meny

På Chilibar så erbjuder vi något som inte finns på så många andra barer och restauranger, nämligen en välutvecklad meny som kretsar runt chili och chilirätter. Sanningen är den att det finns väldigt få restauranger som har chili som sin nisch, så vi visste att det skulle vara något som skulle sticka ut när vi startade allt. Menyn består förstås inte bara av chili, utan det finns andra maträtter du kan beställa in också, men det vi bygger menyn runtom är just chili.

Dryck till en chilirätt
Till din chili så kanske du vill ha ett bra komplement dryckmässigt? Chilirätter är inte helt oväntat starka av sig och det är därför gott att ha något kylande till maten. Till detta erbjuder vi vanlig ordning vatten och olika läsksorter samt öl och vin. Vad du väljer att dricka till din chili är helt upp till dig, men vi kan förstås alltid rekommendera något om du är osäker.

Chilirätter går att variera mycket och det är mycket chilistark mat som många inte testat på, främst just för att det inte är alltför vanligt med chilirätter i Sverige. Speciellt inte på restaurang, så kom gärna in och testa något nytt. Ta något på måfå från vår meny och se om du hittar någon ny favorit. Chilirätter så mycket mer än Chili Con Carne, så att testa på något nytt och vällagat kan öppna många kulinariska dörrar för dig. Om du är nyfiken på vad som finns på menyn så hittar du den här på vår sida för enkel nedladdning. Titta igenom om du hittar något du tror dig kommer gilla, samla ihop ett par vänner och upplev något nytt i matväg hos oss på Chilibar. Vi kan även rekommendera vår After Work!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *